sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Opiskelijoiden kommentteja etätunnista

Tässä parin opiskelijan kommentteja viime torstain etätunneista. Opettajana olin koulutuksessa ja järjestin tekemistä opiskelijoille. Olin Facebookin välityksellä yhteydessä opiskelijoihin ja opastin heitä tarvittaessa.


"- Viime tunnilla teimme ryhmätyöt loppuun ja sitten tehtiin myös tehtäviä. Työskentely sujui hyvin vaikka opettaja ei ollut paikalla. Saatiin työ valmiiksi ja tehtäviä tuli tehtyä, mutta sitä liikkuva matalapaine tehtävää en osannut tehdä." Riikka


"Tunnilla opettaja ei ollut paikalla, mutta hän oli jättänyt tehtäviä, joita tunnilla piti tehdä. Koska ryhmätyömme olimme saaneet valmiiksi viimetunnilla, niin sitä meidän ei tarvinnut enää tehdä. Ja käsitekartan olin tehnyt aikoja sitten kotitehtävänä aiheena vuorovesi ja merivirrat, joten sainkin sitten keskittyä ihan kunnolla merivirtatehtäviin, eikä tullut edes kiire. Tosin asiaa hämmensi hieman, että kun merivirtatehtävä tiedoston avasin, olikin jo kysymyksiin valmiit vastaukset, mutta päätin sitten tehdä itse tehtävän kokonaan uudelleen ja vastata itse kysymyksiin omalla tavallani.

Tunti oli siis kokonaisuudessaan hieman erilainen kuin muut yleensä, mutta hyvin se silti meni."

Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti