keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Viimeiset tunnit

Eilen oli kurssin viimeinen kerta. Kertasimme muutamia kurssin aikana käytyjä asioita. Opiskelijat vastasivat padeillaan tekemääni kyselyyn kurssista. Lopuksi tyhjensimme iPadit ja laitoimme ne laatikkoihin. Ihan viimeisenä pidin vielä pienen kokeen. Pidin kokeen paperilla ja kynällä, jotta voin verrata tuloksia muulla tavoin opiskelleisiin ryhmiin. Tämä olikin ainoa asia kurssissa mihin tarvittiin kynää ja paperia. Laitan jonkinlaista yhteenvetoa opiskelijoiden mielipiteistä tänne blogiin kunhan ehdin.

Opiskelijakommentteja tunnista:
Tänään oli myös kurssin viimeinen tunti. Hankaluuksia kurssilla aiheutti ehkä eniten mindjet-karttojen tallennus, mutta kaikki sujui kyllä hyvin, kunhan kirjautui kaikkiin mahdollisiin ohjelmiin sisälle esim. sähköpostilla. Oli vähän haikeaa luopua Tabletista, siitä kun oli jo tullut vähän kuin omaa omaisuutta. Toisaalta helpottavaa, että pärjään yhä ilman iPadia normaalissa elämässä, en haluaisi tulla tekniikasta hirveän riippuvaiseksi nimittäin.” Katri

Tunnilla käytiin läpi kuvia ja video, joita ei ehditty aiemmin kurssilla katsoa ja tutkia. Tutkimme mm. Ranskan rannikon kaupungin vuorovesi ilmiötä kuvien avulla. Muuten tunnilla oli paljon vapaa-aikaa silloin kun luokassa kiersi luettelo, johon jokaisen piti merkiä oma iPadinsa nimi ja sarjanumero ja muut, että opettaja sai tiedon, että laite on viimein palautettu takaisin.
Aivan tunnin lopulla teemme vielä sen kokeen, kynällä ja paperilla, että opettaja kykenee vertailemaan tuloksia muiden ryhmien kanssa. Onhan se toki kiva kirjoittaa kurssilla vielä jotain kynällä.
” Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti