tiistai 5. tammikuuta 2016

Maantieteen ryhmän oppimispäiväkirjojen kommentteja Älylataamosta

GE01.2-ryhmä siirtyi opiskelemaan Älylataamoon kurssin loppupuolella. Opiskelijat pitivät kurssista oppimispäiväkirjaa. Tähän tekstiin on koottu kommentteja Älylataamosta opiskelijoiden oppimispäiväkirjoista. Kommentointiin ei ollut erikseen kehoitettu, vaan kaikki kommentit ovat opiskelijoiden spontaaneja huomoita Älylataamosta.




Tykkäsin Älylataamosta enemmän oppimisympäristönä kuin luokkahuoneesta, olivat sohvat sitten epäergonomisempia tai eivät. Siellä jaksoi keskittyä paremmin ja se oli mukavaa vaihtelua normaaleihin luokkahuoneisiin. Suuret kosketusnäyttötaulut ovat mielestäni parempia opetusvälineitä kuin luokissa käytetyt valkokankaat, mutta toki molemmissa on hyvät ja huonot puolet.


Tunti oli Älylataamossa joka on kivaa vaihtelua, koska voi istua sohvilla.


Pidettiin tunti tänään ensimmäistä kertaa älylataamossa. Itse pidin siitä. Siellä viihtyi paremmin ja jaksoi keskittyä paremmin kuin luokassa. Isolta kosketusnäytöltä oli parempi seurata opetusta. Piirrustukset auttavat minua tajuamaan asioita.


Älylataamo oli ympäristönä kivaa vaihtelua tavallisiin oppitunteihin, mutta pulpeteilla tietokonetta olisi ollut helpompi käyttää.


Opiskelimme älylataamossa, paikka oli hyvä ja hyvä paikka opiskella, hieman rennompaa menoa, mutta silti oppimista, mikä on hyvä juttu.


Ensimmäinen tunti Äly Lataamossa tuntui vähän levottomalta. Ei ole minusta hyvä pitää oppitunteja äly lataamossa. Toinen tunti äly lataamossa tuntui rauhallisemmalta.


Tunti pidettiin uudessa älylataamo-luokassa, jossa käytössämme oli uutta teknologiaa.


Älylataamossa opiskelu oli uudenlaista, mutta välillä tuntuu että siellä opiskelu on liiankin rentoa, ja keskittyminen opetukseen voi helposti mennä ohi.


Tunti älylataamossa oli kiva ja erilainen, mukavaa vaihtelua pelkkään luokassa istumiseen.


Uusi älylataamo luokka ja oppimisympäristön sekä Dropboxin käyttö tekivät kurssilla työskentelystä hieman erilaista ja mielenkiintoista. Tietyllä tavalla se myös helpotti oppimista.


Olimme ensimmäisen kerran älylataamossa, joka oli hyvä asia, koska opiskelu oli rennompaa


oli kiva olla älylataamossa, viihtyisämmät tilat ja paremmat tuolit. Pidin siitä että on taulu, jota ope koskee konkreettisesti ja että ope on siinä lähellä niin ainakin kuulee.
13. tunti 10.12.15 Vieläkin älylataamoa, joka on hyvä.


Tänään oli ensimmäinen tunti älylataamossa, hyvin suunniteltu ja todella kiva oleskelu -ja luokkatila.


Mukava oli taas istuskella pehmeillä sohvilla...


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti